Samen Zeeland Gezond

Denk Mee Zorg Zeeland 19-09-2023 126 keer bekeken 0 reacties

Op 11 september startte de campagne ‘Samen houden we Zeeland gezond’. Inwoners van Zeeland hebben, net als zorg- en hulpverleners, invloed op de toegankelijkheid van de zorg.

Door goed voor onszelf en anderen te zorgen zijn we gezonder en gelukkiger. Dat is belangrijk voor onszelf, maar ook voor Zeeland. Want met minder vraag naar zorg en ondersteuning vermindert de druk op de Zeeuwse zorg- en hulpverleners. Zo blijft zorg en ondersteuning bereikbaar voor mensen die het nodig hebben en blijft werken in de zorg leuk. Om het bewustzijn en de betrokkenheid onder de inwoners van Zeeland te vergroten, heeft de Zeeuwse Zorg Coalitie het initiatief genomen voor deze campagne.

Veel inwoners van Zeeland willen gezonder en gelukkig zijn maar weten niet goed wat ze daar zelf aan kunnen doen. Kijk op samenhoudenwezeelandgezond.nl voor tips, adviezen en voorbeelden om een stap in de goede richting te zetten! Deel jouw mooie voorbeeld met ons!

Blijf op de hoogte en ontvang nog meer inspiratie om gezond te leven en een bijdrage te leveren aan een gezond Zeeland: volg Samen Zeeland Gezond op Facebook en/of Instagram.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen