Week van de Positieve Gezondheid

Denk Mee Zorg Zeeland 24-08-2023 92 keer bekeken

Begin

11-09-2023 om 00:00

Einde

17-09-2023 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 september organiseert Emergis samen met de Zeeuwse Zorg Coalitie allerlei gratis activiteiten rondom positieve gezondheid. De Week van de Positieve Gezondheid is een week van ontmoeten, betekenisvol bezig zijn, plezier maken, inspiratie opdoen maar vooral sam

Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 september organiseert Emergis samen met de Zeeuwse Zorg Coalitie allerlei gratis activiteiten rondom positieve gezondheid.

De Week van de Positieve Gezondheid is een week van ontmoeten, betekenisvol bezig zijn, plezier maken, inspiratie opdoen maar vooral samen heel veel leuke dingen doen. Waar wordt jij gelukkig van? En waar krijg jij energie van?

Er worden allerlei activiteiten georganiseerd waar jij gratis aan kunt deelnemen. Hieronder een klein deel van het programma:

⛪ Bezoek Stadsklooster Simpelhuys in Middelburg op zaterdag 16 september van 14.00 tot 17.00 uur. Voel je welkom in de stilte of ga het gesprek aan met andere bezoekers.

🏋‍♂️ Doe mee aan de Bootcamp in Terneuzen op maandag 11 september om 19.00 uur en ga de uitdaging aan! Op dinsdag 12 september kun je om 17.15 in Kloetinge aan de bak!

🚵‍♂️ Ga mee happen en trappen op maandag 11 september van 11.00 tot 15.00 en stap op in Vlissingen of Middelburg. Een fietstocht met bijzondere tussenstops en lekkere hapjes!

⚽ Voetbaltoernooi. Kom jij met je collega's, buren, cliënten of naasten een balletje trappen? Op woensdag 13 september organiseert VV Jong Ambon een vrije voetbaltraining!

🎵 Zing je gezond! Ineke Jasperse is fysiotherapeut en koordirigent. Samen met jou gaat zij aan de slag om door middel van zang, ritme en ademhaling lekker in je vel te zitten.

🚨 Check even of je je moet aanmelden voor de activiteit die je leuk vindt!

Er zijn nog véél meer activiteiten waaraan je kunt deelnemen! Zo zijn er bijvoorbeeld ook nog diverse webinars die je online kunt bijwonen. Bekijk voor het volledige overzicht deze link: https://www.emergis.nl/_wpx/wp-content/uploads/2023/07/www.emergis.nl-blokkenschema-week-van-de-pg-2023-11.pdf

Bekijk ook

Cookie-instellingen