Nieuw hier?

Leuk dat je er bent! Op deze pagina vind je instructies voor de verschillende pagina's op het platform. Hier leer je hoe je een account aanmaakt, hoe je je profiel wijzigt en hoe je kunt meepraten op het platform. 

  
 

 

 

 

Account

Hoe maak je een account aan op het Denk Mee Zorg Zeeland platform? Hieronder lees je hoe.

 

Profiel

Je kunt je eigen profiel beheren. Benieuwd hoe? Hieronder lees je hoe.

 

Meepraten

Meepraten op het platform. Dat kan! Hieronder lees je hoe.

 
 
 

 

 

Contact

Vind je het ondanks de instructies lastig om een account aan te maken of mee te praten op het platform? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

 
 
 
 
 
 

 

Instructie Denk Mee Zorg Zeeland platform 

Hieronder in de FAQ vind je de instructies voor meepraten, een account aanmaken en je profiel aanpassen.

Je kunt je profiel zelf heel gemakkelijk aanpassen. Hoe zie je hier in de visuele stap-voor-stap instructie. 

Om mee te praten op het platform hoef je niet perse een account te hebben. Ga naar meepraten en klik op één van de onderwerpen om de vragen en oproepen te bekijken. 

Om via het platform mee te kunnen praten heb je niet perse een account nodig. Dit mag natuurlijk wel, en er zitten ook voordelen aan! Zo kun je gemakkelijk je favorieten onderwerpen volgen en ontvang je een notificatie wanneer er een nieuwe reactie is geplaatst. Ook kun je met een profiel in contact komen met andere gebruikers van het platform. Om een account aan te maken vul je je e-mailadres in en je voor- en achternaam. Je kan meer gegevens invullen om je profiel compleet te maken. Je bepaalt zelf welke gegevens je deelt. Voor een account is je naam en e-mailadres voldoende. 

Een account maak je aan door de volgende stappen te volgen: 

  1. Ga naar www.denkmeezorgzeeland.nl
  2. Klik op de groene knop Meld je aan! of op de groene knop Account aanmaken.
  3. Je komt nu op een pagina met een invulformulier ‘Registreren Denk Mee Zorg Zeeland’. Hier word je gevraagd om een aantal gegevens in te vullen. 
  4. Na het invullen van het formulier druk je op de groene knop: Registreren. 
  5. Na het versturen van je registratie kom je op het scherm: Registratie bijna voltooid! We sturen je een e-mail naar het opgegeven e-mailadres. Je volgt vervolgens de instructies in deze e-mail om de registratie te voltooien. Hier maak je ook een wachtwoord aan. Zo wordt je account eigenlijk een digitaal slot en het wachtwoord de digitale sleutel. Zolang u het wachtwoord aan niemand geeft, hebben andere personen geen toegang tot het account.  

Behoefte aan een visuele stap-voor-stap instructie? Klik hier. 

Cookie-instellingen