Laat horen hoe je denkt over de zorg

Denk Mee met de Inwonergroepen!

Vanuit de inwonergroep Community & Leefbaarheid hebben we een vraag waar we jouw hulp bij nodig hebben.

Om de leefbaarheid voor jong en oud te verbeteren geloven we dat je als kleinschalige community elkaar kan helpen en minder zorg nodig is. Door organisaties met elkaar te verbinden zal zo’n buurt gerealiseerd kunnen worden met gemeenten, zorginstanties, woningbouwcorporaties en middenstand. Het idee van een hofje, maar dan iets groter, waar de voorzieningen dicht bij de gemeenschap zijn en waar buren elkaar kunnen ondersteunen met klusjes. Welke behoefte zou jij graag terugzien als je zelf in een dergelijke buurt woont? Geef hier je reactie.
 

Word lid van Denk Mee Zorg Zeeland

✓ Draag bij aan het Burgerberaad Zorg Zeeland
✓ Praat mee, deel je mening en ideeën
✓ Blijf op de hoogte
✓ Kom met elkaar in contact

Account aanmaken    Inloggen

  

Burgerberaad Zorg Zeeland, Inwonertop van 11 februari : "Ik denk dat het vooral belangrijk is dat de burger de kans krijgt om mee te denken voer hoe het beter kan". Bekijk voor een impressie van de dag het filmpje hierboven.

 

Denk je ook mee? 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"10","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"246936"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":false,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Denk ook mee!

 

 

{"tabBasic":{"type":"comments","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-comment","topn":"1","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"246936"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 
 

Nieuws

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"10","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"244304"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"4","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 Meer nieuws

 

Jouw bijdrage is belangrijk 

In Zeeland spelen een aantal problemen in de zorg. 

  • Het aantal ouderen neemt toe. Dat betekent dat er steeds meer mensen zijn die zorg nodig hebben. 
  • Er werken minder mensen in de zorg. Minder jongeren kiezen voor een baan in de zorg.
  • Zeeland is een grote provincie met niet zo veel inwoners. Hoe zorgen we ervoor dat de reisafstand naar een huisarts of ziekenhuis niet te groot wordt?

De Zeeuwse gemeenten, de Provincie Zeeland, zorgverzekeraar CZ en zorgorganisaties vragen je om samen over dit soort moeilijke problemen na te denken.

Praat mee

Wat betekent ‘de zorg’ voor jou? Welke ervaringen heb je? Wat heb je nodig en waar kun je hulp bij gebruiken? Voor jezelf, je ouders, je kinderen, je familie, je vrienden, je buurt of anderen uit je omgeving?

Praat met andere inwoners over deze vragen en bedenk samen hoe het anders of beter kan.

Meepraten 'Voor iedereen' en voor leden van het Burgerberaad 'Inwonergroepen'

Denk mee over de zorg

De Zeeuwse gemeenten, de Provincie Zeeland, zorgverzekeraar CZ en zorgorganisaties willen oplossingen bedenken die passen bij de wensen van de Zeeuwen. Mensen zoals jij dus.

Daar hebben we je hulp bij nodig. We willen jouw mening horen over de zorg. Wat vind jij belangrijk? Wat mis je in je buurt? Wat heb je nodig? En welke ideeën heb je? Praat hier mee,  zodat we Zeeland samen gezond houden. 

Binnenkort

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":true,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

Om mee te kunnen praten over de zorg in Zeeland heb je een account nodig. Hieronder lees je hoe je een account aanmaakt en waar je meer informatie kunt vinden.

 

Account

Je moet je eerst registeren om een account aan te kunnen maken. Open het registratieformulier hier.

 

Profiel

Heb je de stappen gevolgd die hier beschreven staan? Maak dan je profiel in orde en start met meepraten!

 

Meepraten

Je mening delen over de zorg in Zeeland? Meedenken en meepraten over oplossingen doe je hier

 
 
 

Nieuw hier?

Op de pagina 'Nieuw hier' vind je uitgebreide instructies voor het aanmaken van een account, het voltooien van het registratieproces en hoe je kunt meepraten.
 
 
 
 
 
 

 

 

Cookie-instellingen