Welkom bij Denk Mee Zorg ZeelandDe plek waar je informatie vindt over het Inwonerakkoord Zorg Zeeland en waar de stem van de inwoners van Zeeland telt.

Gezocht! Inwoners van gemeente Vlissingen.

Denk Mee Zorg Zeeland 23-03-2024 55 keer bekeken

Begin

23-03-2024 om 00:00

Einde

16-04-2024 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Gezocht: Ben jij inwoner van Vlissingen (leeftijd 18 – 100+) en wil jij graag meewerken aan een publiekscampagne vanuit Kerngezond Zeeland, dan zoek ik jou!

Vanuit Kerngezond willen we graag meer bewustzijn creëren onder inwoners over wat je zelf kunt doen om zo lang mogelijk gezond te blijven of hoe je daar een ander mee kunt helpen. Denk bijvoorbeeld aan mantelzorg verlenen, boodschappen doen voor een buur, wekelijks met een wandelclubje meedoen, naar beweegbijeenkomsten in het kader van valpreventie. Al deze dingen helpen om de druk op de zorg- en hulpverleners in Vlissingen te verlichten en wel als gemeente gezonder te zijn.

Graag interview ik jou en deel ik jouw verhaal op onze publiekspagina ter inspiratie voor anderen. Lijkt jou dat leuk (bij twijfel altijd doen) neem contact op met Aimée Reinards via a.reinards@kerngezond.nl (communicatieadviseur Kerngezond).

Cookie-instellingen