Workshop: In Balans

Voel je druk om altijd ‘aan’ te staan en merk je dat jouw energie afneemt? Dan ben je niet alleen. In deze workshop gaan we dieper in op de maatschappelijke ontwikkelingen die maken dat ‘in balans’ zijn een uitdaging is. Je leert hoe je signalen bij jezelf kunt herkennen om tijdig in te grijpen.

Over de workshop
Als ergotherapeut deelt Willemien Vette haar kennis over hoe ons zenuwstelsel werkt en welke factoren ervoor kunnen zorgen dat er een disbalans ontstaat. Door inzicht te krijgen in deze processen, kun je effectiever de signalen herkennen en erkennen en hiernaar leren handelen. In de workshop is er aandacht voor zowel burn-out problematiek als bore-out problematiek en leer je het verschil. We nemen praktische strategieën door om je energie te behouden of terug te winnen en bespreken de route naar herstel.  
 
Of je nu een oud-deelnemer bent van het Burgerberaad Zorg Zeeland, een zorgprofessional of een andere geïnteresseerde inwoner van Zeeland, deze workshop biedt waardevolle inzichten en tools om grip te krijgen op burn-out en bore-out problematiek.  

Meld je hier aan voor deze workshop om verzekerd te zijn van een plekje! 

Over de spreker
Willemien Vette begeleidt deze workshop.

"Wat mij betreft zit geluk in het ervaren van een rustig zenuwstelsel, en dat wens ik iedereen toe. Wil je dat ook? En wil je leren hoe jij jezelf dit ook kunt geven? Kom dan naar de workshop!" 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen