Workshop: Arbeidsmarkt

De zorg verandert. We hebben het er vaak over. Het is tijd om niet alléén voor mensen te zorgen. Maar ook zorgen dat zij zo zelfstandig, fijn en gezond mogelijk kunnen leven. Van zorgen voor, naar zorgen dat. Dat vraagt een andere manier van werken voor studenten en zorgmedewerkers.

Maar wat moet je dan leren?
Maar wat moeten studenten en zorgmedewerkers dan leren? Wat vind jij belangrijk? We horen het in deze workshop graag! Wat kunnen zorgvragers doen om mensen zo lang en zoveel mogelijk zelfstandig te laten leven en wonen? Hoe kunnen ze mensen helpen zo lang mogelijk zo gezond mogelijk te zijn? Hoe kunnen ze goed samenwerken met mantelzorgers?

Denk mee!
In deze workshop bespreek je met andere bewoners hoe we kunnen zorgen dat studenten en medewerkers anders gaan werken. Wat moeten ze dan leren? En hoe? Het wordt een leuke workshop waarin je in kleine groepjes met andere bewoners in gesprek gaat.

Regionaal leer- en ontwikkelplan
Jullie mening krijgt een plek in het regionaal strategisch leer- en ontwikkelplan dat we aan het opstellen zijn. Dit plan is richtinggevend voor alle projecten leren en ontwikkelen van het Deltaplan zorg en welzijn in Zeeland. Ook praktijkopleiders, stagebegeleiders, opleidingsmanagers, opleiders, docenten en studenten praten over een andere manier van leren en ontwikkelen.

Kom naar deze workshop en help mee aan een andere manier van leren en ontwikkelen in de zorg en het welzijnswerk!

Meld je hier aan voor deze informatiesessie om verzekerd te zijn van een plekje! 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen