Workshop: Klankbordgroep

Ben jij ook nieuwsgierig naar hoe de klankbordgroep precies werkt? Wil je weten wanneer ze bij elkaar komen en welke onderwerpen ze bespreken met zorgorganisaties en gemeenten? Kom dan naar deze workshop!

Op 1 juni 2023 vond het Burgerberaad Zorg Zeeland plaats. Het resultaat hiervan was een prachtig inwonerakkoord. In dit akkoord staan de voorstellen van inwoners voor zorgorganisaties en gemeenten. De klankbordgroep houdt in de gaten hoe het staat met de uitvoering van deze voorstellen.

De klankbordgroep bestaat uit 22 enthousiaste inwoners van Zeeland. Iedereen brengt zijn eigen ervaringen en ideeën mee. Hierdoor ontstaan er veel verschillende meningen en ideeën die bijdragen aan de transformatie van zorg in Zeeland.

Leden van de klankbordgroep geven deze workshop, voor inwoners aan inwoners.  Want ja, ook jij bent inwoner en ook jouw bijdrage is waardevol!

Meedenken over de zorg?
Denk Mee Zorg Zeeland is altijd op zoek naar inwoners die mee willen denken over oplossingen en verbeteringen voor de Zeeuwse zorg. Draag jij hier graag aan bij? We komen graag met je in contact! 

Ook zoeken we nieuwe leden voor de Klankbordgroep Zorg Zeeland! Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@denkmeezorgzeeland.nl. 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen