Submenu

Oproep Afstudeerscriptie Burgerberaden

11-04-2023
111 keer bekeken

Tugce Kamali is student Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden. Voor haar afstudeerscriptie komt ze graag in contact met deelnemers van het Burgerberaad Zorg Zeeland. Heb je interesse om hieraan mee te werken? Lees dan verder.

Beste lezer,

Mijn naam is Tugce Kamali en ik ben Bestuurskunde student aan Universiteit Leiden. Op dit moment schrijf ik mijn afstudeerscriptie over belangenafweging binnen burgerberaden. Ik ben op zoek naar personen die hebben deelgenomen aan een burgerberaad en open staan voor een gesprek hierover.

Ik onderzoek hoe er met de verschillende belangen (behoeftes/idee├źn/opvattingen) van bewoners wordt omgegaan tijdens het proces en hoe deze verschillende belangen worden afgewogen om overeenstemming te bereiken.

Het gesprek zal ongeveer 45 tot 60 minuten duren en zal online plaatsvinden in eind april. De gegevens zullen anoniem blijven en uitsluitend worden gebruikt voor academische doeleinden.

Heeft u ooit deelgenomen aan een burgerberaad zoals dat van Zorg Zeeland en bent u bereid om hier meer over te vertellen in een interview? Dan hoor ik het graag.

U kunt contact met mij opnemen via mijn email: t.kamali@umail.leidenuniv.nl
Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Alvast bedankt!

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

Cookie-instellingen